menetys

Runoilija jennyjaninas

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä ikävöin teit joka ikine hetki

kaikki yhteiset muistot ois helpompi

unohtaa , koska ne vaa entist enemmä

satuttaa , en tajuu miten voin elää ilman

teitä , mut onneks ootte kaikki mun

suojelusenkeleitä ♥

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot