love you

Runoilija jennyjaninas

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä oot ainut poika joka ymmärtää mitä
asioita pyörii sisällä mun sydämmessä
haluun et pysyt ikuisesti mun vieressä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot