Nimetön

Runoilija Jappervokki

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jännitystä, seikkailuja ja tosi villejä juttuja! Kaikenlainen kommentti ja arvostelu erittäin tervetullutta, pyrin vastaamaan jokaiselle joka vaivaituu tänne kirjoittamaan edes jotakin
 

Mä en tiedä miksi tänne taaskin kirjoitan
kai teiltä kehuu ihan pientä odotan
On liian raskas tie jota lähdin seuraamaan
jotta saavuttaisin maineen tuon hullun kuninkaan

En varmaan tänään uskalla nukahtaa
liian paljon mua siellä odottaa
Yksinäisyys kaikuu yli yön ja vielä kauemmin
etkö vois jo tulla kanssain näihin saleihin

Väkisin tein tän runon riimin jokaisen
katkeruudesta kai viikkojen takaisen
Miksen enää koskaan saa sua vastaamaan
kun kerron kuinka paljon sua kaipaankaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot