Marvinin diodinmessu

Runoilija Jappervokki

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jännitystä, seikkailuja ja tosi villejä juttuja! Kaikenlainen kommentti ja arvostelu erittäin tervetullutta, pyrin vastaamaan jokaiselle joka vaivaituu tänne kirjoittamaan edes jotakin
 

Planeetan kokoisilla aivoillain
Mietin omia vain murheitain
Vaikka käyttää voisitte lahjojain
Vain papereita kelpaan nostamaan

Ei kanssani puhu kukaan
Kai saan ne vain masentumaan
Olemassaoloani syvästi katumaan
Anteeksi että hengitän vaikka en

Voi tätä murhetta ja tuskaa
Kun kaikki on pelkkää roskaa
Kaikki kuitenkin odotuksiani vastaa
Voi luoja miten oon masentunut

Kaikki mussa on ikivanhaa
Seitsemänneljättä ajastaikaa
Vaikka diodit kylkeäin painaa
Taidan olla tyytyväinen

Selite: 
Tämä kertoo tietysti Linnunradan liftarien käsikirjan parhaasta hahmosta, Marvinista. Kyhätty kasaan pikapikaa lähinnä vitsinä kaverille mutta pistetään nyt vähän kevyempääkin riimiä esille. Kirjaan perehtyneille aukeaa ehkä paremmin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot