Nimetön

Runoilija Jappervokki

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jännitystä, seikkailuja ja tosi villejä juttuja! Kaikenlainen kommentti ja arvostelu erittäin tervetullutta, pyrin vastaamaan jokaiselle joka vaivaituu tänne kirjoittamaan edes jotakin
 

Kylmällä kovalla vuoteella
ihan ohuen harson alla
pitää aivan hiljaa olla

Ei saa liikahtaa
ei kavahtaa
ei viereen kurkottaa

Löytää muuten sanat kovat
tuhannet surut nostattavat
yhä uudelleen muistuvat

Ihan hiljaa siis vaan
ihan hiljaa kunnes sarastaa
nielee kyyneleet marto maa

Selite: 
Toissa ja miljoonan muun yön tuntemuksia sanoina
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot