Menetetty

Runoilija invisible love

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen muiden silmissä iloinen ja elämänhalua pursuava tyttönen, mutta totuus on joskus toisenlainen..
 

Syököön kylmä ja rikkinäinen maa minut.
Nielköön uumeniinsa syviin.
Olen odottanut tarpeeksi
vaeltanut halki mustan metsämaan
sukeltanut läpi syvimmän veen
Kipeät koivet ja vääristynyt mieli
Kuinka koskaan edes kuvittelin eläväni,
saavani sinua

valkoisessa, hiljaisessa puuterilumisateessa
huulesi olisivat niin koskemattomat
En jaksa hengittää, yrittää ylittää
rakkauden korkeimpia esteitä
Anna minun nukkua.
Nukkua pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot