Epävarma

Runoilija invisible love

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen muiden silmissä iloinen ja elämänhalua pursuava tyttönen, mutta totuus on joskus toisenlainen..
 

Jos mä voisin luottaa katseesees, käytöksees
en ehkä itkis päivittäin
Voisin onnellisin mielin uskoo rakkauteen,
siihen et sydän jatkaa lyömistään
Mut en oo enää varma mistään,
en ees hymystä,
pilkkeest silmäkulmassa,
tai mistään muustakaan,
joka ottaa mut ja vie mukanaan.
Tiiän, et sanas tulee viel mua joskus satuttaa,
enkä haluu kokee sitä koskaa
Ja toivotaan parasta, mun sydän kestää sen,
sen hetken ikuisen
En haluu murtuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot