Nimetön

Runoilija invisible love

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen muiden silmissä iloinen ja elämänhalua pursuava tyttönen, mutta totuus on joskus toisenlainen..
 

Tuhannet tähdet silmissäsi,
ruusunpunaiset huulet
ja suudelmiesi karamellisuus
ovat vain kasa kliseitä

koska pintaa syvemmällä

on ajatus
”Minä rakastan sinua”

ja se on enemmän
kuin lupaus,
se on sinetti
sydämessä,
sielussa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot