Ystävälle

Runoilija sarina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runosuoni kukkii hyvässä ja pahassa...
 

Maailma tuntuu kaatuvan niskaan,
otan puhelimen käteen ja näppäilen tutut numerot.
Onneksi maailmassa on sinun kaltainen ihminen,
jolle voin purkaa kaiken, jättämättä mitään kertomatta.
Ja olla onnellinen siitä että olen sinulle aina yhtä rakas,
tapahtui mitä hyvänsä tai olin millainen tahansa.
Siitä suuri kiitos sinulle!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sarina Vesi 21.9.2009 0 Runo
sarina Ystävälle 21.9.2009 0 Runo
sarina Sydän 21.9.2009 0 Runo
sarina Yllätys 21.9.2009 0 Runo
sarina Pamaus 21.9.2009 2 Runo
sarina Mysteeri 21.9.2009 0 Runo
sarina Päätökset... 15.9.2009 0 Runo
sarina Rakkaalleni... 15.9.2009 1 Runo