Rakkaalleni...

Runoilija sarina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runosuoni kukkii hyvässä ja pahassa...
 

En usko että tiedät kuinka paljon merkitset,
mutta kerron sen merkitset, ja paljon!
Olen niin sanattoman onnellinen että en
usko että pystyn sitä kertomaan. Toivon
että huomaat sen muuten.
Haluan oppia tuntemaan sinut paremmin
kuin ketään muuta.
Haluan että olet mieheni ja minä sinun naisesi.
Juuri näin, niin kuin se nyt on.

Olet rakas, rakas!

Selite: 
Jotain tällästä kirjoittelin vuosi sitten...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista luettavaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sarina Vesi 21.9.2009 0 Runo
sarina Ystävälle 21.9.2009 0 Runo
sarina Sydän 21.9.2009 0 Runo
sarina Yllätys 21.9.2009 0 Runo
sarina Pamaus 21.9.2009 2 Runo
sarina Mysteeri 21.9.2009 0 Runo
sarina Päätökset... 15.9.2009 0 Runo
sarina Rakkaalleni... 15.9.2009 1 Runo