Yllätys

Runoilija sarina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runosuoni kukkii hyvässä ja pahassa...
 

Sanoit sen niin yllättäin,
en voinnut odottaa sitä.
Sydämeni lensi taivaaseen valon nopeudella...
Vaikka pelästyin, sait palan sielustani.
Sen annan sinun pahmoiseen syliin ja toivon että
se ei ikinä kylmene ja ettet heitä sitä pois.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sarina Vesi 21.9.2009 0 Runo
sarina Ystävälle 21.9.2009 0 Runo
sarina Sydän 21.9.2009 0 Runo
sarina Yllätys 21.9.2009 0 Runo
sarina Pamaus 21.9.2009 2 Runo
sarina Mysteeri 21.9.2009 0 Runo
sarina Päätökset... 15.9.2009 0 Runo
sarina Rakkaalleni... 15.9.2009 1 Runo