Minun rakkauteni

Runoilija murmeli90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä oon tämmönen eläinrakas haahuilija..... Arvostelut tervetulleita, sekä risut että ruusut!
 

Ei haittaa vaikka et muista kasvojani, kun vain muistat minun hymyni.
Ei haittaa vaikka et muista sanojani, kun vain muistat minun ääneni.
Ei haittaa vaikka et muista ihoni kosketusta, kun vain muistat minun sydämeni.
Ei haittaa vaikka et muista minua, kun vain muistat minun rakkauteni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot