Uusi päivä

Runoilija murmeli90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä oon tämmönen eläinrakas haahuilija..... Arvostelut tervetulleita, sekä risut että ruusut!
 

Aamu jo sarastaa ja minä vieläkään unta vain en saa. Pienet ja vähän isommatkin murheet sydäntä painaa.
Huokaisen ja taas toivon, jos tänään olisi se päivä, päivä jolloin huoleni pois häviää.
Tähän ajatukseen jälleen kerran tartun ja pystyn vielä tänään hymyilemään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot