Kuka sinä olet?

Runoilija murmeli90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä oon tämmönen eläinrakas haahuilija..... Arvostelut tervetulleita, sekä risut että ruusut!
 

Kuka sinä olet?
Katsot minua niin rakastavin, mutta surumielisin silmin.
Kuka sinä olet?
Sinussa silti jotakin niin tuttua, sydän ei unohda.
Kuka sinä olet?
Istut vierelläni sivellen kättäni, hiljaa puhellen.
Kuka sinä olet?
Kerrot että sinun pitää nyt mennä, hei hei...
Kuka sinä olet?
Tulemme taas käymään mummu.

Selite: 
Tämä runo on omistettu kaikille dementiaa sairastaville ja heidän omaisilleen!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot