Mielentilan muutos

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 15:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Hiljainen sana on painavin
en tiedä pitikö näin tapahtua
keskittymistä se ainakin häiritsee

Aurinkolasit silmillä sain katsella salaa
arvuutella sinua tietämättäsi
Halata olisin tahtonut mutten uskaltanut
sisin kosketusta huutaen poistuin

Selite: 
Kevät ja aurinko..
Kategoria: 
 

Kommentit

meidät on opetettu hillitsemään tunteitamme

runosi kertoo hyvin sen

aurinkolasien takaa on kiva katsella.
kauniisti runoiltu.

Arvoituksellinen runo
hyvin kiintoisa siis

Tuntuu keväältä runosi!
:))))

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot