Ehkä enkeleillä ei ole siipiä
onko heitä edes olemassakaan
kuvitelmaa unelmaa vai todellisuutta
Eteeni tipahti yksi
siivetön enkeli
vierellein istahti
kertoi tarinansa hiljalleen
askel askeleelta edenneen
Kuinka sattuikaan
hetkeen niin oikeaan
kiireetön kaiken muuttava hetki
tuolloin alkoi yhteinen retki
Kiire muuttui rauhaksi
sydän sulaksi
Enkeli huulillaan julistaa
omanlaistaan ilosanomaa
Sädekehän alla loistaa
kaksi toisiaan pitkään
etsinyttä matkalaista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut