Jenna

Runoilija heiduskainen87

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Snä olet asunnon saanut,
kaukana minusta.
Kun alat muuttoa tekemään,
minulle tulee paha mieli,
tulen surulliseksi.
Täytyy sinut ja lapset hyvästellä,
ei,
en pysty,
mutta minun on pakko,
et halua,
et pysty tänne jäämään.
Sinun on pakko lähteä,
kauas pois.

Ikävä sinua tulee,
aivan kauhea ikävä.
Olemme vasta tutustuneet,
lähestyneet.
Olen sinusta hyvän ystävän saanut,
ihanan luotettavan
ja rehellisen ystävän.
Sinusta pian tärkeä minulle tuli,
nyt ei enään päivittäin nähdä enään,
päivistäni tulee ihan tylsiä,
ja liian yksinäisiä.

Luotani pois lähdet,
kauas pois luotani lähdet.
Nähdään harvoin,
todella harvoin,
kun sinne kauas muutat.
Tulen olemaan surullinen sinun
lähtöpäivänäsi,
kyyneleen jos toisenkin tipautan varmasti silloin,
itken jo nytten tätä kirjoittaessani.
Ikävä minun sinua tulee,
kuten myös sinun lapsiasi,
rakastan heitä,
kuin omiani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot