Minä tiedän

Runoilija heiduskainen87

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sinua,
rakastatko sinä minua?
Ikävöin sinua,
ikävöitkö sinä minua?
Ajattelen sinua usein,
ajatteletko sinä usein minua?
Itken sinun takiasi iltaisin,
itketkö sinä koskaan minun takiani?

Minä tiedän ettet sinä minua rakasta,
tiedän myös ettet minua ikävöi,
etkä ajattele minua,
etkä myöskään kyyneleitä vuokseni vuodata...

Minä tiedän kaiken tuon...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista kaihoisaa pohdintaa...

 

Käyttäjän kaikki runot