Askelten kaiku

Runoilija Runo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runo antaa mahdollisuuden pysähtyä pienten ihmeiden edessä. Kenellä on silmät nähdä maailman kauneutta?
 

Joutsenen riemuhuuto
tulvan täyttämällä pellolla
Leskenlehden pilkahdus
sulaneen roudan alta
Valossa kylpevällä rantatiellä
askelten kaiku on kevyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tunnelmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot