Valonpisarat

Runoilija Runo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runo antaa mahdollisuuden pysähtyä pienten ihmeiden edessä. Kenellä on silmät nähdä maailman kauneutta?
 

Tuulen mukana lentävät pois
auringon lämmittävät päivät,
valoisat yöt,
kukkaisniittyjen tuoksut.

Poimin talteen viimeiset valonpisarat
niin että pimeässä jaksan vielä,
jaksan uuteen päivään,
uuteen kirkkauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valon pisaroita kuunnellen, valoisaa syntymäpäivää ;D

 

Käyttäjän kaikki runot