R.I.P

Runoilija Jontte

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä sanoin joskus: Pitää jaksaa, mut nyt ei jaksa Yks elämä elettävänä ja seki on paska.
 

Päivät vierii ohi, en kerkee juosta niitä kiinni.
kaikki ympäriltä hajoo, mikset pidä musta kiinni?
Ku menit pois, etkä enää palannutkaan..
murheen murtamaa sydäntä et enää halannutkaan.
Mun sisällä polttelee, kipu joka päiväinen .
ajanmittaan tiedän se tuhoo mun sydämen.
Lensit aineiden saattelemana taivaaseen..
siitä on aikaa, mut oon juuttuneena kylmyyteen.
Se uutinen mursi mut ja sai monet kaatumaan.
mun on pakko jatkaa matkaa, mut eri suuntaan.
pikkuveli muutti pois, meni faijan luo asumaan,
Mutsin terveys petti ja se joutu mielisairaalaan.
mä oon viel täs, mut elämä horjuu vaakalaudalla.
miksi piti käydä näin? Maa petti jalkojen alla..
Ku synnyit, taivas menetti kirkkaimman tähden,
mutta palasit kirkkaampana kuin koskaan ennen.
Valehtelen itselleni, mutta tiedän totuuden,
aina ja ikuisesti sua kaipaan, edelleen.
Mutta koskaan enää sitä sano en..
pysyn vain vaiti,vaikka tahdon sanoa sen.
Tuuleen kuiskaan toiveen tän hiljaisen,
enää koskaan kärsiä mä tahtois en.
Lupaan isoveli, me pian taas tavataan,
Mä tulen sun suojaan paikkaan parempaan.
tänään on se päivä kun sun luokse tulen
..sun luokse, ei oo välii mistä kuljen..
Hetken kuluttua auto täyttyy vedellä
sisko perässä, veli edellä..

Selite: 
R.rakastan, I.inhoan, P.pidän kuitenkin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot