sinuun luotin

Runoilija Jontte

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä sanoin joskus: Pitää jaksaa, mut nyt ei jaksa Yks elämä elettävänä ja seki on paska.
 

lupauksesi ovat vain sanoja, jolla ei ole tarkoitusta.
sinun tekosi ovat pahoja, ilman katumusta.
Sanot välittäväsi, mutta katseesi kertoo toisin.
haluaisin pitää sinusta kiinni, jos vain voisin.
mutta sinä työnnät minut pois,käännät selkäsi
sinuun luotin, mutta juuri tätä pelkäsin..

Miksi et voi sanoa suoraan, ettet kaipaa?
Miksi et päästä irti jos tää tekee niin pahaa?
Olet muuttunut, et ole enään se keneen rakastuin.
miksi en tunne sinua enään, mitä sinulle tapahtui?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot