Ja niin ne noutavat uhrinsa.

Runoilija verikoralli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas ne haukkuu
yöhön pyytää
Sanon ei

Taas ne haukkuu
yöhön käskee
Sanon ei

Taas ne haukkuu
ovea raapii
Sanon ei

Taas ne haukkuu
vain minä näen ne
Sanon ei

Taas ne ulvoo
uhri viimeinen
Sanon pelkää en

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot