Syksy

Runoilija verikoralli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän oli kaunis,
hänessä kasvoi kukka,
joka puhkeaisi vielä jonain päivänä.

Vuosien ajan häntä seuraten,
odottaen,
nälkään nääntyen.
Haluten nähdä minkälainen kukka hän olisi.

Syksy tuli,
illat pimenivät niinkuin hänkin.
Kaduilla kylmissään kulki,
ja hiljaa pelastusta rukoili.

Talvi meni, kevät tuli,
pian kukka puhkesi,
mustana kuin syysyö.
Oli syksy tehnyt sen,
tappanut sielun kauneimman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau
tämä oli kaunis
aivan upea
lukija odottaa "onnellista loppua"
jotain tavanomaista

mutta ei tämä ei sitä ole

 

Käyttäjän kaikki runot