Tuuli ei kerro totuutta

Runoilija verikoralli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli hiuksilla leikkii,
korvaan kuiskii,
valheita, valheita,
joita silti uskotaan.

Kädet siipinä,
valmiina lentoon.
Tuuli yllyttää,
kyllä sinä osaat lentää.

Kun jalat astuvat tyhjään,
kädet etsivät tukea ilmasta,
Aivan turhaan,
älä tuulta usko.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, ja oivaltava runo. Menee kyllä suosikkeihin ^^

 

Käyttäjän kaikki runot