Päivänsäteen tarve

Runoilija Katadino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraatioita odotellessa
 

Saat minut säteilemään
Auringon lailla
Olet osannut sen aina,
Niin kauan kuin olen sinut tuntenut.

Toivottavasti jatkat iloisuutesi tartuttamista
Läpi elämän
Se saa monelle ihmiselle hymyn huulille
Niin kuin on saanut minullekin

Ajatuskin sinusta saa minut jo hymyilemään

Entäpä sitten, kun näen sinut?
Aivan kuin loistaisin.

Yksin ollessani olen sieluni pimeydessä

Minä tarvitsen sinua.

Olethan aina lähelläni?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot