tentissä

Runoilija Katadino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraatioita odotellessa
 

tarvittaisiin vain yksi
läpipääsy
eikä edessäni ole edes
harmaa kivi
vaan nippu paperia odottamassa minua
odottamassa minua ja minun tietoani
jota ehkä on tai ei ole,
riippuu miltä Kantilta katsotaan

on puuta heinää ja puita ilman juurella kasvavia heiniä
ja puita ilman metsää
menikö sekavaksi?
sellaista se on minun mielessäni

epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsäkäänköhän
voisi saada ykkösen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot