Nimetön

Runoilija Katadino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraatioita odotellessa
 

Kävelyllä iltahämärässä
Taivasta katsellen

Mietin, kuinka hienoa olisi olla kuu

Piristäisin ihmisten iltaa valollani

Toisena päivänä olisin pieni sirppi
Mutta valaisisin silti kauniisti

Ja taas toisena olisin suuri loistava valonlähde
Keskellä taivasta

Kuitenkaan oman ahdistukseni pois viemiseksi eivät riitä
Kuut eikä auringot

Tarvitaan toinen ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot