vauva

Runoilija jennnasd

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmät avaa ummesta.
Kaikki on ihan outoa.
Se tapittaa mua noilla pikku silmillään,
ihmettelee näkemää.
Mut sitten nälkä yllättää,
ja itkua käy vääntämään.

Nyt on maha täynnä,
hymyilee tämä vauva.

Niin kaunis ja viaton on pienihymy,
noilla pyöreillä pikkuposkilla.

Vielä suojassa isolta pahalta maailmalta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot