hölmö minä

Runoilija olasmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2022 2:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on jokaiselle oma.
 

puhe sammaltaa
häpeyden tunne
kosteat kädet
ajatus ei kulje
nopeasti nyt, mielessäni kiirehdin
tyhmä, moitin
jokin kutittaa kielenlakea
voi ei, tuumin, ei kai, en usko
kyllä
huudan, perkele, niin kovaa kuin osaan
mutta vain mielessäni
niin, olet oikeassa
sammakot pääsivät pakoon
eikä niitä saa enää koskaan kiinni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi Thy 21.4.2010 1 Runo
olasmi Alée 7.2.2010 0 Runo
olasmi Clock on the wall 7.2.2010 2 Runo
olasmi vihaa 9.9.2009 0 Runo
olasmi rakastunut 1.8.2009 2 Runo
olasmi viha 17.7.2009 0 Runo
olasmi hölmö minä 17.7.2009 0 Runo