Nimetön

Runoilija olasmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2022 2:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on jokaiselle oma.
 

Kuuma katto, valpaita polttelee.
Au kuinka paljon sattuikaan kuulla
Uudesta tyttöystävästäsi.

Hän on laiska eikä syö lautastaan tyhjäksi.
Ja vihaa moottoripyöriä.

Mutta silti kiedot kätesi hänen ympärilleen
Ja leikit ettet muista miltä tuntuu
Ajaa auringonlaskuun
Punaisella Davidsonilla.

Puen villasukat jalkaan,
Ne ovat raidalliset ja tuoksuvat mintulta,
Kuten sinäkin
Suihkun jälkeen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi Nimetön 21.4.2010 0 Runo
olasmi Thy 21.4.2010 1 Runo
olasmi Alée 7.2.2010 0 Runo
olasmi Clock on the wall 7.2.2010 2 Runo
olasmi vihaa 9.9.2009 0 Runo
olasmi rakastunut 1.8.2009 2 Runo
olasmi viha 17.7.2009 0 Runo
olasmi hölmö minä 17.7.2009 0 Runo