PELKO

Runoilija Häkkilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romahtamispiste zZZzzzZZzzZZzzzzZz....
 

Pelko,
kun se hallitsee
Kaikki mitä näkee, tekee, kuulee
Miltä se tuntuu?
Se pelottaa

Pelko on tunne
Vain tunne,
mutta se voi tappaa

Pelkään olla yksin,
pelkään ihmisiä
Pelkään liikaa

Pelkään onnettomuuksia,
yliluonnollisuutta,
hiljaisuutta,
kovaa ääntä

Mikään ei ole varmaa,
seinät saattavat romahtaa,
talo voi syttyä palamaan

En uskalla elää,
ja pelkään kuolemaa

Pelkään, että pelko jatkuu
Pelkään, jos olo muuttuu

Pelkään puhua,
pelkään luottaa

Pelkään, että mikään ei auta

Yksikin pelko vielä,
ja voin kuolla

Selite: 
Kirjotin joskus sairaalassa ollessani kun pelkäsin lähes kaikkea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo hyvin esiin tuon tunteen ahdistavuuden ja "rumuuden". Pidin tämän aidosta tunnelmasta.

Tämä sai kyyneleet silmiini, olen tuntenut noita samoja pelkoja jo niin pitkään.

"En uskalla elää,
ja pelkään kuolemaa" <- Niin totta.

Suosikkeihin menee aivan ehdottomasti.

Wau.. Koskettavaa runoilua.. Tää runon tunne on vangitseva ja niin todentuntuinen! Upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot