Vieras

Runoilija Häkkilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romahtamispiste zZZzzzZZzzZZzzzzZz....
 

Kuljen jossain
olen joku

Menen jonnekkin
asun jossain

Tiedän nimeni
mutta en tunne kyseistä henkilöä

Peilistä tuijottaa vieras
enkä tiedä miksi se katsoo mua niin pahasti
Se näyttää keskisormea
ja yltyy nauruun
Se tuijottaa pitkään
ja lopulta purskahtaa itkuun

Selite: 
En suinkaan pelkää elämää. Ei elämä ja maailma ole niin pelottava ja tuntematon, kuin minä ja minun pääni sisäinen maailma. Kovin pelottavaa, kun ei tunne itseään ollenkaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttuja fiiliksiä... hyvä runo !

 

Käyttäjän kaikki runot