Herra A

Runoilija Häkkilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romahtamispiste zZZzzzZZzzZZzzzzZz....
 

Minä tulen uniisi todella kaukaa
Teen painajaista
ja laitan sinut tuskissasi huutamaan
Muistutan sinua karmivimmalla tavalla asioista,
jotka haluat unohtaa
Minä olen alitajuntasi
olen täällä kiduttamassa mieltäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvällä tavalla karmiva tunnelma tässä, pidän!

Kosketti todella : )

 

Käyttäjän kaikki runot