Perjantainainen on

Runoilija Iktynes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"and the referee gave them a yellow card for the brutal play"
 

"juoksemassa.

Lämmitätkö saunan,
kiitos"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot