Narsissin keittokirja

Runoilija Iktynes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"and the referee gave them a yellow card for the brutal play"
 

Kätevintä on ryöstää pankki,
jos omistaa itse sellaisen.
Siksi vastasyntyneelle osti
äiti kukan keväänkeltaisen;
siis kyllä mä yhä punastun
kun kohtaan katseeni peilistä,
sillä äiti tyttärelleen opetti,
kuinka viilaillaan vähän eilistä:

Kiehauta tiedostamaton kuumaksi
(Freud nostaa nauraen knalliaan),
hämmennä huurteiseksi huumaksi -
näin mieli sulana hakee malliaan.
Nyt kauli kauniisti, voitele munilla
ja huom! tarjoa ennen kuin unilla
kostaa keitetty pelkojen peittäjälle
tai vannoo vatsavaivoja keittäjälle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo, hyvin soljuu riimiteltynä. :D

 

Käyttäjän kaikki runot