Hengityksesi

Runoilija d0a28346bcf770e2d503ee88495e6a71

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2018 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen, laulelen ja urheilen!! "Tykkään olla mitä olen vaikket siitä pitäisikään" Kuuntele ihmeessä myös linkkini lauluun jos satut katsomaan runojani! :) http://www.youtube.com/watch?v=GOrkcacw80A
 

Ihosi vasten ihoani,
huulesi vastaan huuliani.
Poskesi vastaan poskeani,
sydämesi vastaan sydäntäni.

Tunsin hengityksesi.
Lämpimä,rakastava ja hellä.
Enkä koskaan voisi mä,
sinua nimitellä.

Sydämeni sinulle annan
vaikka alttarille asti
itse kannan.
Sinua vielä monesti kiitän avusta,
elämäni suuresta pelastuksesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävien tuki on todella tärkeää elämässä.
 

Käyttäjän kaikki runot