Maailma.
Se tarkoittaa mitä olet käsittänyt,
mitä sinulle on lapsesta saakka opetettu.
Kaikilla sama käsitys, mutta silti niin eri.
Se on osa joka päiväistä elämäämme,
se on alku ja loppu keskikohtineensa.
Kaikilla meillä on oma maailmamme,
jonka puolella sukulaisemme ja muu ympäristö.
Maailma, se on kaunis;
vihertävät laaksot niittyineen,
sininen taivas, meri, joet, puut, kasvit ja kaikki.
Joidenkin mielestä tämä kaikki voi olla toisinpäin.
Mutta vain sinun kanssasi haluan maailmani jakaa
ja tehdä siitä yhteisen.
Edes sen ajan mitä saamme täällä maan päällä kokea,
voitko antaa luvan saada olla se kanssasi.
Kaikki ihanat ja kauheat asiat kanssasi kokea tahdon,
tahdon unelmani toteutuvan,
ja vain sinun olla tässä maailmassa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi