Nimetön

Runoilija Nepsu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En muista, milloin viimeksi olis ollut päivä jolloin en olis ajatellut sua.
Välillä mä olen varma,
että nyt sä tulet tosta ovesta,
hymyilet, tuut mun viereen ja katsot mua silmiin
Ja sitten et enää lähdekkään.
Välillä mä taas tiedän
että mitään ei tapahdu
Ja mietin, miksen itse voi lähestyä sua
Tiedän, että mitään ei tapahdu ennen sitä
Mutta mä tyhmä vaan odotan, että sä kuitenkin tulet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Just näin se menee :3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nepsu Minä tunnen sinut 25.10.2012 1 Runo
Nepsu Nimetön 25.10.2012 0 Runo
Nepsu Nimetön 20.3.2010 0 Runo
Nepsu Ehkä.. 8.3.2010 2 Runo
Nepsu Nimetön 7.12.2009 2 Runo
Nepsu Nimetön 7.12.2009 1 Runo
Nepsu Nimetön 23.9.2009 0 Runo
Nepsu Nimetön 26.4.2009 1 Runo
Nepsu Nimetön 28.3.2009 0 Runo