Nimetön

Runoilija Nepsu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en tahdo nähdä sitä
Miten sä katsot niitä tyttöjä
Miten sä hymyilet niille ja naurat
Mä en tahdo tietää mitä sä ajattelet niistä
Vaikka mä melkein jo tiedänkin.

Mä tahtoisin, että katsoisit mua
Hymyilisit mulle ja nauraisit
Mä tahdon tietää mitä sä ajattelet musta
Vaikka mä melkein jo tiedänkin.

Selite: 
jootota.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nepsu Minä tunnen sinut 25.10.2012 1 Runo
Nepsu Nimetön 25.10.2012 0 Runo
Nepsu Nimetön 20.3.2010 0 Runo
Nepsu Ehkä.. 8.3.2010 2 Runo
Nepsu Nimetön 7.12.2009 2 Runo
Nepsu Nimetön 7.12.2009 1 Runo
Nepsu Nimetön 23.9.2009 0 Runo
Nepsu Nimetön 26.4.2009 1 Runo
Nepsu Nimetön 28.3.2009 0 Runo