Nimetön

Runoilija Nepsu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aika kulkee taas hitaammin
Minä kävelen hitaammin
Jalat raahaavat pitkin kylmää lattiaa
Ja hengitän hitaammin

Avaan makuuhuoneen ikkunan
mutta mikään ei muutu
Ja jos alkaa sataa
Valun pisaroiden mukana
ikkunalasia pitkin
alas, alas, alas

Kerään kaikki peitot ympärilleni
Mutta se ei tunnu samalta
Ja pimeys hiipii lähemmäksi
Sisään ikkunasta ja ovenraoista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nepsu Minä tunnen sinut 25.10.2012 1 Runo
Nepsu Nimetön 25.10.2012 0 Runo
Nepsu Nimetön 20.3.2010 0 Runo
Nepsu Ehkä.. 8.3.2010 2 Runo
Nepsu Nimetön 7.12.2009 2 Runo
Nepsu Nimetön 7.12.2009 1 Runo
Nepsu Nimetön 23.9.2009 0 Runo
Nepsu Nimetön 26.4.2009 1 Runo
Nepsu Nimetön 28.3.2009 0 Runo