Uni

Runoilija LiianRakastunut

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun makaat vierelläni,
alaston vartalosi koskettaa ihoani.
Olet aseeton,
avoinna.
Tahdon vain sinua,
olla mahtava.

Kun painaudun kiinni sinuun,
suljen silmäni,
olet siinä,
lähelläni.
Tahdon syliisi,
en pääse,
sinä olet poissa.
Avaan silmäni,
se oli unta.
Ota minut takaisin,
tahdon sinut,
rakastan sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot