Matka

Runoilija LiianRakastunut

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksin hiljaisuudessa,
vain sade tippuu ikkunaan.
Yritän katsoa tulevaa,
en näe siellä mitään.

Kävelen pimeää tietä,
katuvalot ovat sammuneet.
On niin pimeää,
eikä ääntäkään.

Käännyn takaisin kotiin,
aurinko alkaa nousemaan.
Sadepilvet väistyvät,
aamu valkenee.

Vielä ei ole matkani loppu,
se jatkuu vielä pitkään.
Yksin kuljen hetken vielä,
kunnes hänet viereeni saan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot