Se siitä

Runoilija Verihumala

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kylmää ja karua, maailma potkii päähän, ja silti täällä pohjolassa on mahtavaa, "You can lose everything but epic moments are soulbound"
 

Aivan kuten ennenkin
Pullo kaulaa myöten kurkussasi
Tippaakaan muuttunut
Vain sitä odotellessa
Et´ hengiltä itsesi ryypännyt

Säästä sanojasi
En jaksa runoilujasi
Muunneltua totuutta
Kertaalleen kuultua
Kehtaatkin puhua
Minulle.

Selite: 
Elämästäni nostettuja henkilöitä. Syöpää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin kipeän kaunis ja todella vahvoja tunteita herättävä runo.

Onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot