Katso mua

Runoilija Verihumala

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kylmää ja karua, maailma potkii päähän, ja silti täällä pohjolassa on mahtavaa, "You can lose everything but epic moments are soulbound"
 

Katso mua
Mitä sä näät?
Elämän valuvan hukkaan
Ajatukset vaeltaa
Lännest itään

Näetkö sen?
Mistään en saa kiinni
Valuu vaan, kivet raapii pohjaa
Päätä seinään hakaten
Paattini jatkaa seilaamistaan

Kuuletko sen
Läpi tuskanhuutojen
Tyynen hiljaisuuden
Keskellä vesipisaroiden
Aurinko paistaa

Veljeni kaatuvan
Näin viimeisen kerran
Siitäkin jo aikaa
Niin paljon viinaa
Ei vain paranna
Särkylääke perkeleen

Poika tää
Luuli ettei saavuta mitään
Sylkee kohtalon kasvoille
Ylös tuskan kuopasta kiipeää
Viel' koittaa parempi huomen

Selite: 
Sekaisin faktaa ja fiktiota, karua ja kaunista..
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruisaa tekstiä. Upea kokonaisuus, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot