Päidemme sisällä

Runoilija Verihumala

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kylmää ja karua, maailma potkii päähän, ja silti täällä pohjolassa on mahtavaa, "You can lose everything but epic moments are soulbound"
 

Sisuksiain kalvaa
On paha olla, oksettaa
Mustaa kaikkialla

Vihellys niin kaukaa
Valonpilkahdus
Kaunis huominen
Sitä kaipaan
Niitä

... Perkeleitä
Pääni hajoaa
Hulluus koskettelee

Rauha, missä olet?

Etkö voisi olla hiljaa?
Kauan kuunnellut olen sua
Ei tätä voi jaksaa

Raskas taakka
Taakseni voisin jättää
Tämän kaiken paskan

Selite: 
Kuvaelma jakopersoonallisesta mielestä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokseenkin niin tuttua joskus..lienekkö minun pään sisältä ottannakki:D
Hyvin olet ahdistuksen kuvannut..hieno ja puhutteleva on runosi!

Rankkaa päänsisäistä sekavuutta!

hieno ja koskettavakin runo

 

Käyttäjän kaikki runot