kesästä kesään

Runoilija ipa

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 26.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hivenen hämillään ja nolona...
mutta kuitenkin avoimin mielin
kokeilee minulle uusia asioita. ;)
 

Keiju,
kannella lammen jäisen.

kaiholla katsoi tuntein suopein.

muisti tai tiesi,
kuitenkin nauroi.

voimalla lämmön,
voimalla tahdon.

kukka lumpeen
murskaisi tuskan,
puskien läpi hyisen huuran.

uskoen täysin voimaan tuohon,
niin vahvaan,
vaik hauraan ja heikkoon.

näyttäen kaikille kauneuden kaiken.

Selite: 
jep. tämä minulta ensimmäinen laatuaan, enkä edes varma onko tuo runo vai mikä...? no kenties joku neuvoo ja opastaa... ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo. Jatka!

Upeita runoelementtejä tässä. Ei mitään turhaa liirum laarumia. Hyvä!

Hyvää syntymäpäivää.

Paljon kauneuden voimaa näissä sanoissa. Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot