syyllinen,syyllinen,syytön

Runoilija ipa

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 26.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hivenen hämillään ja nolona...
mutta kuitenkin avoimin mielin
kokeilee minulle uusia asioita. ;)
 

Kannan taakkani,
tiedostan surun.
tuo mukanani kuljen ja tulen.

tunnen katseesi,
poltaa se sattuu.

sisälleni näetkö,
pystytkö tulkkaa.

kivisen naamani, takana sydän,
kohtuus ja toive, auttaa toista.

mielikuva, huhu,
sen joka paskaa puhu,
valheella kaiken, alennuksella sai sen.

tuntematta, tietämättä, kysymättä.

huhu.

tuntematta, tietämättä, kyseinalaistamatta.

huhu.

tahtomatta tätä, jätä mut tähä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juoruilijat ovat tietävinään asiat paremmin kuin sinä itse.
Hauskaa syntymäpäivää.

Paljon tyhjää puhutaan. Juoruilijoille pitäisi laittaa kapulat suuhun. Hyvää syntymäpäivää.

Juoru ei ole tiedon väärtti. Huhu saa aina isommat siivet, kuin jaksaa kantaa.
Mutta sinulle tänään Oikein nautinnollista Syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot