Katkeruus tappaa

Runoilija Möykky

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuoret,
tavallisen kauniit,
Peittävät ajatuksia täynnä olevan naisen.
Silmät peileinä heijastavat
nähtyä maailmaa. Näkyy tuskaa.

Hän edelleen etsii paikaansa
maailmasta odottaen suurta
täyttymystä. Saamatta aikaan
itsellensä mitään hyvää,
sillä sydämen portit ovat lukitut.

Ei kukaan, ei yksikään ihminen
voi tarjota itseään hänelle,
avatakseen ne katkeruuden
ruostuttamat portit.

Tämä nainen ei uskalla maksaa
ystävyyden hintaa. Läheisyyttä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot