Kattona taivas

Runoilija Möykky

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kymmenen iltaa
kuljimme yhdessa yli
suurien tunteiden siltaa.
Rantabaarista minulle drinkki,
sina salaa sita pimealla
rannalla joit.
Kuljetit minut paikkaan,
josta nain koko kauneuden.
Suuren hotellin,
Sinun maailmasi.
Kuulin heinasirkat ja sammakot.
Meri sekottui tuoksuusi.

Mutta sielussani tunnen kuinka

naurusi soi,
huulesi maistuvat,
katesi tuntuvat
ja silmasi loistavat
myos monen muun muistoissa.

Selite: 
I miss u miss u miss u!!!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot